10 март 2022 година

Како да изберете систем за вентилација на свеж воздух за вашата куќа?

Во денешното се повеќе сериозно загадување на воздухот, побарувачката на луѓето за прочистување на воздухот во затворените простории се зголемува.Со разбирањето на методите за прочистување на воздухот, некои предвидливи луѓе открија […]
25 февруари 2022 година

Важноста на системите за свеж воздух во пролет

Според епидемиолошките студии, во изминатите 6 години, просечната преваленца на алергиски ринитис во мојата земја се зголеми од 11,1% на 17,6%, а […]
18 февруари 2022 година

Јаглеродни филтри: Дали треба да користам еден во мојата соба за растење?

Така, го завршивте поставувањето на вашата просторија за одгледување и почнавте да одгледувате некои растенија.На почетокот не го забележувате, но на крајот го забележувате вашето растење […]
21 јануари 2022 година

Важноста на вентилацијата на стаклена градина

За одгледувачот е многу важно културите во стаклена градина да растат рамномерно.Со циркулирање на воздухот се создава постојана стакленичка клима, ограничувачка […]
20 јануари 2022 година

Колку повеќе филтри, толку е подобар ефектот на филтрирање?

Верувам дека кога многу пријатели размислуваат да изберат систем за свеж воздух, тие повеќе или помалку ќе видат некои производители како опрема за изложба, тврдејќи како […]
14 јануари 2022 година

Локација за инсталација и мерки на претпазливост за домашна вентилација

Најпрво, она што треба да го одредите е кои се вашите потреби, дали е прочистување на целата куќа?Или насочени една куќа прочистување и да се земе во […]
13 јануари 2022 година

Која е вистинската температура и влажност за културата канабис?

Водич за почетници: Температури за најдобри култури на канабис Канабисот сака удобна собна температура кога се одгледува во затворен простор или кога е малку потопло - не премногу […]
8 јануари 2022 година

Инсталирајте го системот KCVENTS за свеж воздух за новата куќа

По внатрешна декорација, штетниот гас во затворен простор не може да се исчисти за кратко време, тој ќе остане во вашата куќа дури за неколку месеци. […]
7 јануари 2022 година

Како да дишете поздраво за време на пандемијата COVID-19?

За време на пандемијата СОВИД-19, исклучително е важно да се почитуваат правилата за респираторна безбедност: одржувајте растојание од најмалку 1,5 метар, применувајте медицинска […]