parallax background

Lider në prodhim

Produkte për të gjithë familjen

Rreth KCvents

Prodhuesi kryesor për ventilim


KCvents u themelua në vitin 2012, një organizatë e specializuar në projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e pajisjeve dhe komponentëve të produktit të ventilimit, sterilizuesit të ajrit dhe pastruesit të ajrit, vendos bashkëpunim afatgjatë me fabrika, shpërndarës dhe agjentë në më shumë se 28 vende.

Fabrika ndodhet në Foshan City & Zhongshan City, bazë e Zyrës së Eksportimit në Shenzhen, afër Hongkong, me linja të shumta prodhimi për prodhimin e pastruesit të ajrit, perdeve të ajrit, njësive të trajtimit të ajrit, kutive të ventilatorëve, tifozëve aksialë, tifozëve centrifugale, ventilatorëve me rrjedhje të përzier dhe të tjera speciale. Pajisjet ODM.

KCvents ka krijuar një sistem të menaxhimit shkencor dhe të shëndoshë në përputhje të rreptë me kërkesat e menaxhimit modern të ndërmarrjeve, dhe ka një ekip të zhvillimit, prodhimit dhe menaxhimit të cilësisë me efikasitet të lartë, me cilësi të lartë.Punëtoria është e pajisur në mënyrë rigoroze duke ndjekur çdo ndalesë të procesit të prodhimit, dhe vazhdimisht optimizon dhe perfeksionon procesin për të siguruar që ne t'u ofrojmë klientëve prodhim inteligjent të gjithanshëm të sistemit të ventilimit dhe pastrimit të ajrit.Mezi presim të punojmë me ju dorë për dore!
Me shumë mundësi do të na njihni duke parë rezultatet tona
home_company_about3
63

Shërbimi

home_company_about4
999

Rendit

home_company_about5
187

R&D