photocatalytic air purifier
UV-C light Air Purifier
UC-C Duct Sterilizer
In-duct Air Purifier
UV-C light Air Purifier
UC-C Duct Sterilizer

Pastrues ajri me indukt PHI


  1. Jonik të dyfishtë për të reduktuar grimcat e ajrit (pluhuri, zbokthi, polen, spore myku).
  2. Vret deri në 99% të baktereve, mykut dhe viruseve.
  3. GX-1 redukton mikrobet e teshtitjes me 99% në kohën kur një teshtitje mund të arrijë tre këmbë.
  4. Ndryshe nga njësitë portative që janë të kufizuara në dhomën në të cilën janë vendosur, GX-1 ofron pastrim të tërë shtëpisë dhe ndërtesës.
  5. Integrohet lehtësisht me sistemin tuaj ekzistues HVAC.Njësia nuk heq hapësirën e banimit dhe funksionon në heshtje.
  6. Dy (2) veçori të lëshimit të shpejtë për zëvendësim të lehtë, pa mjet, të qelizave.
Kërkim me shumicë Specifikim

Karakteristikat e produktit

Është një teknologji e avancuar oksidimi, në proces të katalizatorit nga llambat e dyfishta UVC, Nano-TiO2 materiali, i cili krijon elemente pastruese si hidroperoksidi, joni negativ i oksigjenit dhe hidroksidi etj., përhapet në çdo cep të shtëpisë, në mënyrë që në mënyrë efektive vret bakteret dhe viruset, dekompozon VOC, elemente kimike, erë erëmirë dhe alergjen, koagulon grimcat për t'u kapur më lehtë nga sistemi i filtrimit.Puna me sistemin e kanaleve HVAC do të jetë më efektive për të pastruar ajrin.

PHI Induct Air Purifier
KCvents GX-1 Induct Air Purifier

PHI (Photo-hydro-ionization) është një teknologji e avancuar e oksidimit të fotonit.
Ai përdor valën e dritës ultravjollcë UV-A (365 nanometër) për të ngacmuar katalizatorin e nano-dioksidit të titanit, molekulat e oksigjenit dhe ujit në ajër për të prodhuar hidroksil OH-, peroksid hidrogjeni H2O2, jone negative të oksigjenit O–, jone oksigjeni O, dhe të tjera. Faktorët e dezinfektimit dhe pastrimit për të shtypur zinxhirët molekularë të përbërjes dhe për të vrarë shpejt mikroorganizmat, dekompozojnë gazrat e paqëndrueshëm dhe molekulat e erës.

PHI Induct Air Purifier
PHI Induct Air PurifierKcvants official websiteKcvants factoryKcvants certificate

Produktet e rekomanduara


DPT-J Ventilim me ajër të pastër

fresh air ventilation system
Efikasiteti i klasës së filtrit HEPA H11 deri në 95%

Ventilator HEPA VT502 i montuar në mur

Wall-mounted HEPA Fan VT502
Pastroni ajrin e brendshëm, filtrin e vazhdueshëm PM2.5, formaldehidin etj.

Kuti filtri

HEPA filter box
Filtri hepa thith ajrin, me efikasitet baterie deri në 99,7%.

PM2.5 Njësia e ajrit të freskët

PM2.5 Fresh Air Unit
Filtri HEPA i klasës H12 kap 99,97% të ndotësve të ajrit