Ne e marrim me kënaqësi produktin e pahapur për kreditimin e dyqanit KCvents Shop, Ja detajet

Ju duhet të jeni blerësi origjinal i produktit - dhe të jeni në gjendje të jepni një numër porosie ose adresë emaili llogarie.

Dërgoni produktin e ri, të pahapur në një postues flluskë, me informacionin e llogarisë tuaj

për të

Chic Technology Co., Ltd

Dhoma 403, Ndërtesa 3 rd

Huayue Rd 150, Dalang Avenue,

Distrikti Longhua, Shenzhen

518109, Kinë