10 mars 2022

Si të zgjidhni sistemin e ventilimit të ajrit të pastër për shtëpinë tuaj?

Në ndotjen gjithnjë e më serioze të ajrit të sotëm, kërkesa e njerëzve për pastrimin e ajrit të brendshëm po rritet.Me të kuptuarit e metodave të pastrimit të ajrit, disa njerëz largpamës kanë gjetur […]
25 shkurt 2022

Rëndësia e sistemeve të ajrit të freskët në pranverë

Sipas studimeve epidemiologjike, në 6 vitet e fundit, prevalenca mesatare e rinitit alergjik në vendin tim është rritur nga 11.1% në 17.6%, dhe […]
18 shkurt 2022

Filtrat e karbonit: A duhet të përdor një në dhomën time të rritjes?

Kështu që ju keni përfunduar ngritjen e dhomës tuaj të rritjes dhe keni filluar të kultivoni disa bimë.Në fillim nuk e vëreni, por përfundimisht e vëreni rritjen tuaj […]
21 janar 2022

Rëndësia e ventilimit të serrës

Është shumë e rëndësishme për kultivuesin që të korrat në serë të rriten në mënyrë të barabartë.Duke qarkulluar ajrin krijohet një klimë serre konstante, kufizuese […]
20 janar 2022

Sa më shumë filtra, aq më i mirë është efekti i filtrimit?

Unë besoj se kur shumë miq po mendojnë të zgjedhin një sistem ajri të pastër, ata pak a shumë do të shohin disa prodhues si pajisjet e shfaqjes, duke pretenduar se si […]
14 janar 2022

Vendndodhja e instalimit dhe masat paraprake për ventilimin e shtëpisë

Para së gjithash, ajo që duhet të përcaktoni është se cilat janë nevojat tuaja, a është pastrimi i gjithë shtëpisë?Ose në shënjestër pastrimin e një shtëpie të vetme dhe të merrni në […]
8 janar 2022

Instaloni sistemin e ajrit të freskët KCVENTS për shtëpinë e re

Pas një dekorimi të brendshëm, gazi i dëmshëm i brendshëm nuk mund të pastrohet në një kohë të shkurtër, ai do të qëndrojë në shtëpinë tuaj edhe për disa muaj. […]
7 janar 2022

Si të merrni frymë më të shëndetshme gjatë pandemisë COVID-19?

Gjatë Pandemisë COVID-19, është jashtëzakonisht e rëndësishme të respektohen rregullat e sigurisë së frymëmarrjes: mbani një distancë prej të paktën 1.5 metra, aplikoni një mjek. […]
13 dhjetor 2021

Si të përmirësohet cilësia e ajrit në klasë?

Klasa është vendi kryesor ku studentët studiojnë çdo ditë.Cilësia e ajrit në klasë lidhet drejtpërdrejt me fizikun e nxënësve dhe […]