Energy recovery unit ventilator
Heat recovery ventilation system
Heat Recovery Ventilation Unit Switching core
Heat recovery ventilation system
Whole home Heat Recovery Ventilator
single room heat recovery unit

Njësia e Rikuperimit të Energjisë KCQR


  1. Shkëmbyes nxehtësie kundër rrjedhës me efikasitet termik deri në 90%.
  2. Pambuk akustik i brendshëm për të reduktuar nivelin e zhurmës.
  3. Motor me konsum të ulët.
  4. Shtytës centrifugale i lakuar përpara
  5. Trup me fletë çeliku të galvanizuar
  6. 4 grykë Ø100 mm./ Ø150 mm./ Ø200 mm.
Kërkim me shumicë Specifikim

Njësi e rikuperimit të nxehtësisë në të gjithë shtëpinë me energji të ulët me një shkëmbyes nxehtësie me efikasitet të lartë (deri në 90%) për të siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të freskët në ambientet e banimit.

Me një ERV, ju mund t'i mbani dritaret të mbyllura dhe ajrin e kondicionuar pa u shqetësuar për cilësinë e ajrit të brendshëm, sepse ai mund ta mbajë ajrin të freskët duke furnizuar ajrin e jashtëm, ndërsa rraskapitjen e ajrit të ndenjur të brendshëm.

Kur një ERV fut ajër të pastër me një temperaturë dhe lagështi të ruajtur në një hapësirë ​​të mbyllur, ai hollon përqendrimin e grimcave të virusit në ajër me një filtër që heq ajrin e ndenjur gjatë ndryshimit të ajrit.


energy ventilation recovery
mechanical heat recovery ventilation
hrv ventilators
erv energy recovery ventilatorKcvants official websiteKcvants factory  Kcvants certificate

Produktet e rekomanduara


HRV VT501 me dhomë njëshe

heat recovery ventilation system
Plotësimi i ajrit të pastër të brendshëm, largimi i lagështirës dhe erës së keqe

Kanalet e ajrit të rrumbullakët 4/6/8 inç

Soffit Vents 4/6/8 Inch Round Air Vents Louver
Mbulesat e kanaleve të ajrit mund të përdoren në mënyrë të përkryer për shterimin e ambienteve të brendshme

Ventilim i rregullueshëm i ajrit 4/6/8 inç

4/6/8 Inch Adjustable ABS Louver Grille Cover
Mund të rrotullohet paneli i mesëm për të rregulluar rrjedhën e ajrit

Kapuç tharëse me ventilim 4 inç

20211026155340
Ideale për aplikime të ventilatorit të shkarkimit si tharëse, banjo