Aké výhody vám prináša ventilačný systém KCVENTS?

Dnešné domy sú postavené na základe energetickej účinnosti, čo vedie k zachyteniu vnútorného vzduchu.

Zachytený vzduch môže byť plný znečisťujúcich látok vo vzduchu, ako sú toxické chemikálie vo výfukových plynoch, čistiace prostriedky alebo radón.

Vo vašej domácnosti sa môžu zachytiť aj iné znečisťujúce látky vo vzduchu, ako sú pachy, vnútorné alergény a vírusy.Zachytený vzduch môže negatívne ovplyvniť vaše pohodlie a zdravie.

Bežné znečisťujúce látky v domácnostiach:

  • Plesne, plesne a biologické nečistoty
  • Chemikálie pre domácnosť
  • formaldehyd
  • Cigareta

Ventilačný systém KCVENTS pomáha vytvárať zdravý vzduch v domácnosti.Nasávaním čerstvého vzduchu zvonku môžeme riediť škodliviny vo vzduchu, ako sú alergény, chemikálie, vírusy a baktérie a radón.Znečisťujúce látky môžu spôsobiť ochorenie vám a vašej rodine.Ventilačný systém tiež pomáha odsávať vlhký vzduch zachytený vonku, aby sa zlepšil vnútorný komfort a zdravie.

Náš ventilačný systém je okrem pohodlia a zdravia aj energeticky efektívny.Každý ventilačný systém má snímače teploty a vlhkosti, ktoré určujú najlepší čas na privádzanie čerstvého vzduchu zvonku, aby sa znížila spotreba energie.

Ovládajte zdravie

Dúchadlo čerstvého vzduchu od KCVENTS dokáže nasávať čerstvý a čistý vzduch zvonku.Jednou z hlavných výhod strojov na čerstvý vzduch je zlepšenie zdravia.Zriedenie znečisťujúcich látok vo vzduchu môže pomôcť zlepšiť vaše celkové zdravie znížením chorôb, zvýšením produktivity alebo znížením príznakov alergie.

Komfort ovládania
Použite ventilátory čerstvého vzduchu na zníženie problémov so zápachom a vlhkosťou a zlepšenie pohodlia vášho domova.
 
Chráňte svoj domov
Nadmerná vlhkosť je živnou pôdou pre plesne a plesne.Môže spôsobiť kondenzáciu vody na oknách, ničiť ich povrchovú úpravu a štrukturálnu integritu.Ventilačný systém v celom dome spolupracuje s inými riešeniami kvality vnútorného vzduchu, aby sa minimalizovali škody spôsobené vlhkosťou.Home spolupracuje s inými riešeniami kvality vnútorného vzduchu, aby sa minimalizovali škody spôsobené vlhkosťou.
 
Úspora energie
Nový ventilátor od KCVENTS je navrhnutý s ohľadom na energetickú účinnosť.Beží len v najlepšom čase, aby pomohol znížiť náklady na energiu vášho domu.Na zvýšenie kontroly použite aplikáciu KCVENTS WiFi termostat.Táto aplikácia pre inteligentné telefóny vám umožňuje vybrať si, kedy bežať, aby ste boli viac vystavení svojmu novému ventilátoru.

Kontaktujte nás ešte dnes a pomocou prístroja na čerstvý vzduch vdýchnite do svojho domova čerstvý vzduch. Alibaba

Komentáre sú uzavreté.